2010. december 31., péntek

Újévi fogadalom

Ilyet most nem teszek. Nincs túl sok értelmük, mert ha kijelölök egy konkrét határidőt, feladatot, kötelességet, hajlamos vagyok már csak azért sem megcsinálni/betartani. Továbbá nem szeretem lekorlátozni a végtelen lehetőségeket. Úgy érzem, ha nem szabok ilyen-olyan (akár kötelezően elérendő) határokat, akkor még a lehetetlennek vélt számára is hagyok esélyt megtörténni. Ráadásul a legtöbb cél, amit kitűznék, úgysem olyasmi, amiért kézzelfoghatóan tudnék tenni, úgyhogy inkább igyekszem az adott pillanatban a legjobb tudásom szerint cselekedni, az eddig még mindig kifizetődő volt.

Különben pedig nemrég megfogadtam, hogy sosem megyek többé olyan helyre egyedül, ahol nem ismerek senkit - ennek egyenes következménye, hogy a szilvesztert idén (is) itthon töltöm. Tehát elképzelhető, hogy a fogadalmak nem is olyan szerencsések. :)

B.Ú.É.K. mindenkinek!

1 megjegyzés:

  1. Igazad van, nekem is csak a szokásosak vannak: fogyni, rendszeresen tornázni járni, beleférni a motiváló nadrágokba, ilyesmi. És persze mindig dec. 31-ig próbálkozom ezzel, amikor aztán ismét megfogadhatom, hogy de majd idén sikerülni fog!:P Azon kívül persze vannak a nagyobb tervek, amikről nem érdemes fogadkozni, mert menniük kell, nincs kérdés. És fognak is.

    VálaszTörlés