2010. szeptember 17., péntek

Teszt

Ma leteszteltem az új Zagabo ruhámat és az új panyizsuzsi medál-gyűrű szettemet. Kicsit másképp, de mindkettő kiállta a próbát.

A gyűrű egy hirtelen mozdulattal szélsebesen levágódott az ujjamról, és csengve-bongva ide-oda pattogott egy ideig a mosógép, a csempe és a kőpadló között, míg végül megpihent. A nyakam tettem volna rá, hogy miszlikbe aprítva szedem össze, de nem. Kutya baja sem lett. Úgyhogy azt hiszem, tényleg elmondhatjuk, hogy a panyizsuzsi üvegékszerek törhetetlenek.

A. pedig el volt ragadtatva a ruhától, még mikor jöttem el, akkor is megcsodálta, hogy "hát eszméletlen jó (meg nagyon jóóóól áll!! :)), és milyen érdekes az alja is - jéé, ez gumis? Nahát, micsoda ötlet!!" :-) Több tesztelőm sajnos nem volt, mivel beköszöntött az ősz, így szabad téren már kabát takarta a nagy attrakciót. Pedig A. jó pszichológushoz híven azért megjegyezte, hogy nagyon fontos, hogy mit viselek, de sokkal fontosabb, hogy ki előtt, úgyhogy el vagyok küldve (immár hanyadszor :)), hogy flangáljak végig benne a Nagykörúton is. Erre talán még kicsit várni kell, de ha előbb nem jön össze, akkor majd a Champs-Élysées-n. Mert megérdemlem. :)

3 megjegyzés: