2010. szeptember 18., szombat

Szabad és teljesen munkaszüneti nap

Egy darab szabadnap kilátásban. Egészen pontosan holnap. Teljes 24 óra, amiben nincs minden másodperc előre betáblázva, kiszámítva, beiktatva, kitalálva, eldöntve, lefoglalva stb.

Életem számtalan aspektusa verseng ezért a rendkívül szűkös erőforrásért, úgymint: ALVÁS, rendrakás, takarítás, mosogatás, mosás, céges adminisztráció, elmélyedés, kommunikáció a barátokkal (aka 15 elmaradt e-mail, egy hetek óta húzódó skype-beszélgetés F-fel, egy elmaradt szülinapi üdvözlet M-nek), zenehallgatás, moziba menés, itthoni filmnézés, olvasás, párizsi tudnivalók tanulmányozása, új rózsaszín bőrönd feletti ujjongás... és a "csak úgy". Hogy a váratlannak legyen végre ideje megtörténni. Legalább ideje legyen.

2 megjegyzés:

  1. Na, alvás és hajmosás kipipálva, mi még? Kezdhetnél a takarítással és a mosogatással, ez az én szerény javaslatom :P. De ahogy sejtem, Párizs és a rózsaszín bőrönd utcahosszal győznek majd. Mozi?

    VálaszTörlés
  2. Nadjon vitzes, kérem!!! :P Hát nem azzal kezdek, és az alvás nincs teljesen kipipálva, viszont a 15 e-mailből megírtam a nagyját. És igen, a bőröndöm itt figyel. Még kigondolom a további sorrendet. :P

    VálaszTörlés