2011. december 2., péntek

Those actors... :-)

Lábadozásom jegyében Inside the Actors Studio felvételeket nézek. Ezek egyórás beszélgetések a Pace Universityn, színésztanoncok részvételével és a rendkívül brit nevű, de egyébként amerikai James Lipton vezetésével. A filmrészleteket szerzői jogi okok miatt kivágták, így általában 40-45 percesek a videók, és elképesztően érdekesek. Végigveszik benne az adott színész egész pályáját, én meg itt ülök, és csodálkozom, hogyhogy még ennyi mindent nem láttam? Akarom őket, most azonnal. Jodie Foster, Julianne Moore és Laura Linney volt soron, illetve utóbbit most nézem. Komolyan meg kell szereznem ezeket a filmeket, egy csomó teljesen alap, el sem hiszem, hogy még nem láttam őket. Kell (random sorrendben): Boogie Nights, Stand By Me, Safe, Tales of the City, Magnolia, The Big Lebowski, Surviving Picasso, Taxi Driver, Oscar and Lucinda, Primal Fear, Vanya on 42nd Street, Shortcuts, Cookie's Fortune, The Accused, John Adams, Kinsey.

OMG, az imént hangzott el:
Lipton: "You said on several occasions about actors that 'there are those of us who are good and there are the touched ones. The ones who live on another planet'. Like who?"
Laura: "Meryl." (Azzal a hangsúllyal, mintha erre a kérdésre ez lenne a világon az egyedül elképzelhető válasz.) "Merly Streep, I think. Daniel Day-Lewis, Judi Dench, Sean Penn." :-) Laura, imádlak! :)

4 megjegyzés:

  1. Hidd el, a Magnoliát nem akarod megnézni :))). Boogie Nights, Cookie hagyatéka, Kinsey és a John Adams megvan :)). Kezdetnek..khm...de azért vettem a lapot.

    VálaszTörlés
  2. Ja, az a mondat pedig...egyértelműűűű :)). London, premier...jegyet kellene szerezni. De legalábbis meleg szerelést, hogy reggel 9-től este 6-ig ne fagyjunk meg a Leicester Square-en. Majd segítünk építeni a kordonokat...bár ha Meryl megy, szerintem előző éjszaka kellene elkezdeni a kempingelést.

    VálaszTörlés
  3. Tudom, hogy az egy pain in the a** film, de azért is meg akarom nézni. És szupi, kérem a filmeket! Hol vannak már? :o)

    Naná, hogy Meryl megy! Meg is ígérte. :P Én viszont nem, úgyhogy tessék képet készíteni, meg jól helyezkedni, hogy benne legyél a YT-os fanvideókban.

    VálaszTörlés
  4. Meg a BBC-s közvetítésben, természetesen. :D

    VálaszTörlés