2011. április 27., szerda

Ki mondhatja el magáról,

hogy a szálloda hátsó bejáratánál ácsorogva mindössze egyetlen kőépület választotta el Catherine Deneuve-től, aki a főbejáraton át libbent be a hotelbe?

Hát ketten már biztosan vagyunk. O.o

2 megjegyzés:

  1. oh, jaj :( ilyenkor azt kell csinálni, hogy ha tobben vagytok, akkor egyikotok a fobejaratnal, a masik a hátsó bejáratnál áll és mobilon odacsorog, ha kapás van. egyébként is, mért ne használná a fobejáratot? nem nézem ki belöle hogy bujkál. azt viszont igen, hogy ha nincs jó napja hüvösen viselkedik. de ez ne szegje kedveteket! én nagyon szorítok, ám! :-) olyan izgiiiii :D

    VálaszTörlés
  2. Az az igazság, h próbáltam én mondani, h egyikünk azért menjen át, de A. azt mondta, h az eleje nagyon forgalmas, és hogy nem érdemes. Meg az a baj, h tényleg akkorát kellett kerülni, még ha fut az ember, akkor is van sztem majd' 1 perc, mire megkerüli valaki az épületet. Igazából nem a bujkálás volt az érv, hanem hogy hátul van a parkoló, tök logikusnak tűnt, hogy ha két hónapra jön, ott fognak beállni a halom LV bőröndjével, és onnan is fel lehet menni egyenesen a szállodába, tehát ki sem kell lépnie az utcára. De nyilván a főbejáraton jött, az viszont két lépés a taxiból, és már bent is van. Feltartani meg nem lehetett volna, sőt, nem is akartam volna, így az egyperces kerülő mindenképp problémát okozott volna.

    Mindegy, elvileg L. most írja nekem az üzit, h áldását adja-e a közös összefoglalóra, és akkor hamarosan küldöm. Már ha engedélyezi a beszámolót. :D És télleg, nagyon izgi!! :)

    VálaszTörlés